Herbert zoekt: Een grotere

Herbert Blankesteijn

 

Het product dat het meest verbonden is met spam is wel het penisvergrotende smeersel. Zou dat bij mijÖ

 

Penisvergroters zijn ook de bron van de meeste vrolijkheid. Zo meldde Wired [LINK: http://www.wired.com/news/business/0,1367,59907,00.html] in augustus 2003 dat een lijst van 6000 kopers van penisvergrotende pillen door onzorgvuldigheid van het verkopende bedrijf, Amazing Internet Products, openbaar was geworden. Veel hilariteit toen bleek dat onder de 6000 klanten hooggeplaatste zakenlieden waren, medici, legerfunctionarissen en andere goed opgeleide personen, bij wie je meer intelligentie zou verwachten.

 

Begin februari heeft een CaliforniŽr, Jeffery Horton, een proces aangespannen tegen een aantal penisvergroterverkopers: Leading Edge Marketing, TechniPak LLC, Unipay Processing, DM Contact Management, en Advanced Botanicals. Het product dat hij had gekocht was van Leading Edge en heette VigRx. In maart klaagde een andere Amerikaan, David Parker, Premium Nutraceuticals aan waar hij een medicament had gekocht genaamd Enzyte. Beide heren betogen wat ieder mens al wist die z'n verstand niet in z'n lul heeft zitten: het werkt niet. Parker kan bovendien vertellen dat de geld-teruggarantie niet wordt nagekomen.

 

Omdat ik toch bezig was met het kopen van producten die in spam worden aangeprezen [LINK: 006 040409 Verdacht goedkope software.doc], en natuurlijk helemaal niet uit speciale persoonlijke belangstelling, heb ik ook zo'n flesje gekocht. Ik heb zoiets helemaal niet nodig. Sterker, mijn vriendin was bang dat het wťl zou werken. Ik heb haar gerustgesteld door uit te leggen dat als je er niet in gelooft, de kans dat het werkt ook kleiner is. Ik wilde uit eigen ervaring kunnen zeggen dat het niet werkt, het was puur voor mijn werk (en dus aftrekbaar).

 

Het flesje dat ik voor 60 dollar kreeg thuisgestuurd (VP-Rx Oil - Male Enhancement Lube) had een inhoud van ongeveer 10 ml, zodat ik me ging afvragen of er geen flesvergroters zouden bestaan. In ieder geval ben ik het fluks gaan aanbrengen, overigens niet dan nadat mijn vriendin en ik de uitgangssituatie met behulp van een rolmaat hadden vastgelegd. Meten is weten, nietwaar.

 

VP-Rx is een glibberig goedje, helder van kleur en het heeft een vage menthollucht. Menthol is inderdaad een van de ingrediŽnten zoals je op deze website [LINK: http://www.vprxoil.cc/gog/questions.html] kunt zien. Wie wel eens mentholshampoo heeft gebruikt (voor het hoofdhaar bedoel ik) weet dat menthol een bepaalde sensatie veroorzaakt op de huid. Dat deed dit spul ook, wat me even in de verleiding bracht te gaan denken dat het werkte. Om die reden zal de fabrikant het er ook wel ingestopt hebben. Verder bevat het zeldzame stoffen als gezuiverd water en vitamine C.

 

ingredient.gif

 

Het was trouwens niet wat ik had besteld. Pillen had ik besteld (zie de afbeelding), met als bestanddelen bladeren van dit, wortels van dat en schors van nog wat, en verder onder andere soja-eiwit en hertengewei. Twee tot vijf inches EXTRA (5-12 cm) zou je ervan krijgen. Blijvend. VP-Rx is meer bedoeld als glijmiddel, maar dat gaf niet want te pretentie 'to immediately increase the power and size of your erections' had VP-Rx ook.

 

Om een lang verhaal kort te maken, niet dus, ook niet na een paar weken consequent smeren. De rolmaat bewees het: geen enkel resultaat. Wie belangstelling heeft: ik heb nog over. Voor het vriendenprijsje van 50 euro stuur ik 'm op. Wie o wie?